6000, Kecskemét Külső-Szegedi út 9.  
line decor
line decor
   
 
BioETUN v3

A termék

 

BENZIN/E85 ÁTALAKÍTÓ ELEKTRONIKA
Az átalakító elektronikát bevizsgált ipari alkatrészekből a legkorszerűbb szerelési eljárással állították elő, így szakszerű beszerelés esetén a meghibásodás esélye kizárt. A készülék benzines járművekhez, elektronikus központi, illetve hengerenkénti befecskendező rendszerhez alkalmazható. Gépkocsit, motorkerékpárt, jetskit, minden benzin üzemű motort át tudunk alakítani E85-ös üzemanyag használatára. Az E85-ös üzemanyag 105-ös oktánszáma miatt megnöveli a motor nyomatékát 5-15%-al és teljesítményét 5-10%-al, így dinamikus, rugalmas lesz járműve. Meghosszabbítja a motor élettartamát és csökkenti a motor kopását. Gazdaságos, környezetbarát.

Hogy működik?

A hagyományos benzines autók nagy százaléka viszonylag egyszerű módon átalakítható vegyes használatú E85 bioetanol üzemre. Az utólagosan beszerelhető átalakító elektronika az elektronikus befecskendezésű autók üzemanyag ellátását hangolják az E85 bioetanol üzemanyaghoz. Az ajánlott BioETUN benzin/E85 átalakító elektronika a hétköznapi E85 használathoz szükséges minden paraméterét számítógép segítségével az adott járműhöz igazítható. Az elektronika beszerelése után egy üzemanyag váltó kapcsoló segítségével a gépkocsi teljes értékűen használható E85 és benzin üzemben is, az üzemanyagok egymásra tölthetőek. A BioETUN elektronikával minden időjárási körülmények között tökéletesen indíthatóvá válik jármű akár tiszta E85-tel is.

Biztonságos?
A BioETUN elektronika vezérlése elsősorban a gépkocsi műszaki biztonságát tartja szem előtt. A készülék csak dedikált autóipari alkatrészekből épül fel, az összeszerelés a legszigorúbb ISO minősített eljárással készül. A kábelek 1 és 0,75 mm vastag autóipari vezetékek, a csatlakozók mindegyike vízzáró gumidugóval szerelhető. Az elektronika minősége a gyári motorvezérlők minőségével megegyező. A készülékre élettartam garancia jár. A BioETUN elektronika motorvezérlését tekintve is a jármű állagmegóvását tartja szem előtt, ezért a főbb keverékképzési funkciókat a gyári motorvezérlőre hagyja. A gyári Flexi Fuel járművekhez hasonlóan, üzemanyag takarékosságból, nem szegényíti a benzin levegő keveréket.

Jobban fog menni E85-tel?
A BioETUN készülék az utcai autók egyszerű átalakítására lett kifejlesztve. Az E85-ben rejlő teljesítménytöbblet az autó megváltozott motorkarakterisztikája miatt érezhető, de ez az elektronika nem tuning eszköz. Természetesen az E85 üzemanyag alkalmas komolyabb teljesítménynövelésre is, de az radikálisabb átalakítást igényel.

Miért a BioETANOL?
Néhány szempont ami miatt - a E85-ból adódó általános tulajdonságok mellett - érdemes a BioETUN-t választani:

 • Digitális berendezés, az elektronika olyan felépítésű és minőségű alkatrészekből áll mint a gyári motorvezérlő.
 • A hétköznapi E85 használathoz szükséges minden paraméter számítógépről programozható, a dúsítás mértéke tized pontossággal megadható.
 • A szoftverrel az E85 működéshez szükséges egyszerű motordiagnosztikai funkciók is kiolvashatók (például chiptuning esetén előzetes mérést is lehetővé tesz)
 • Tökéletes hidegindítás minusz fokokban is (Összetett működésű algoritmus segítségével két hidegindítási táblázat adatai alapján)
 • Motorvédelmi funkciók (injektor nyitási maximum jelzése lámpával, tiltással)
 • Örök garancia

TANKOLJON OLCSÓBAN! AUTÓZZON KÖRNYEZETKIMÉLŐBBEN!
Szakképzett szerelők várják ,hogy autóját átalakítsák kettős üzemmód /benzin- cseppfolyósgáz/ , vagy E85 BIO ETANOL üzemelésre. Gázautó szerelés, autógáz átalakítás, E85 BIO ETUN készülék beépítése műszeres ellenőrzéssel, illetve gépi beállítással. E85 BIO etanol átalakító a legjobb automata megoldás E85 BIOETUN ,hidegen is indul, nem rongálja a gépkocsi alkatrészeit 100 % BIOETANOLT tankolhat.

JÓ áron Jó minősében :

 • autógáz beszerelés, gázautó átalakítás
 • E85 BIO etanol átalakító beszerelése
 • gépjármű szerelés, javítás
 • műszaki vizsgára felkészítés
 • műszeres CO ellenőrzés

FIGYELEM!

Bioetanolos üzemelésre csak benzinüzemű jármű alakítható át. A gyártó által javasolt üzemanyagtól való eltérés kizárólag saját felelősségre történhet. Az E85 üzemanyag használata garanciavesztést eredményez, még ha nem is az üzemanyag miatt adódik a probléma. Az átalakításokból és az elektronika nem szakszerű beszereléséből adódó károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.